DigitalFUTURES Farsi| گفت و گوی فارسی: سازنده، معمار، توسعه دهنده … آینده چه خواهد بود!؟



گفت و گوی فارسی دیجیتال فیوچرز: سازنده، معمار، توسعه دهنده … آینده چه خواهد بود؟!
30 اردیبهشت تهران 2:00 تهران 8:00 عصر / 11:30 صبح منطقه زمانی شرقی / 5:30 عصر منطقه زمانی اروپای مرکزی

جایگاه معمار در طول ادوار مختلف همواره دستخوش فراز و نشیب‌های متعدد بوده است. در عصر حاضر با توجه به بروز پیشرفت‌های چشمگیر در حوزه فناوری، این جایگاه عمیقا متحول شده است، به طوری که معمار با عناوین ناآشنایی، همچون متخصص طراحی رایانشی و توسعه دهندهٔ ابزار معماری نیز معرفی می‌گردد. این مهم،‌ حوزه‌ای میان رشته‌ای در معماری را شکل داده است که به عنوان بستری جهت پرورش نسل جدیدی از معماران به شمار می‌آید. در این گفتگو،‌ ضمن بررسی جریان‌ جاری مربوط، به چشم‌اندازهای متصور از آن خواهیم پرداخت.

DigitalFUTURES Farsi Talk: Builder, Architect, Developer, and What comes next?!
20 May Friday at 8:00 pm Tehran/ 11:30 am EST/ 5:30 pm CET/11:30 pm China

The definition of what an ‘“architect” is, has changed a lot over the ages. Nowadays, with the enormous technological advancements, architects’ roles have changed hugely; we know architects as computational designers and software developers. With the emergence of these new approaches, a new and different generation of architects is rising. In this session, we will explore the unique situation and the perspective of this new path.

Moderator: Mohammed Behjoo/ DigitalFUTURES Farsi team

سخنرانان و ارائه دهندگان:
وحید موسوی/ ای تی اچ، سوئیس ری
احسان ایران‌نزاد/ رابرت مک‌نیل و همکاران
میلاد شوکت‌بخش/ مدرسه معماری ای‌ای

Presenters:
Vahid Moosavi/ ETH Zurich, Swiss Re
Ehsan Iran-nejad/ robert macNeel Associates
Milad Showkatbakhsh/ AA School of architecture

source

Save This Post

No account yet? Register