Residence EV06/ Phuket

behance image

Residence EV06/ Phuket
Phuket Thailand

 

EV06 is a private residence in Phuket, Thailand and designed to be the first home for the couple who moved from Hong Kong.  The land plot is a gradual slope cliff overlook the east side of the Andaman Ocean. The house was meant to be a private poetry with four bedrooms that accommodate all four member of the family with three dogs.  The architecture was meant to be disappearing from the frontal road and cascading with the slope and expose the house towards the ocean skyline.  Modern vocabulary with simple geometry.

behance image
behance image
behance image
behance image
behance image
behance image
behance image
behance image
behance image
behance image
behance image
behance image
behance image
behance image
behance image
behance image
behance image
behance image
behance image
behance image
behance image
behance image
behance image
behance image

Source: https://www.behance.net/gallery/2977417/Residence-EV06-Phuket by https://www.behance.net/duangritbunnag is licensed under cc by-nc-nd (https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.en_US)

Save This Post

No account yet? Register

Up Next

RECOMMENDED