NEVER TOO SMALL: Seoul Small City Sanctuary Apartment 45sqm/484sqf



Support from our fans means we can make more episodes of Never Too Small. Find out how you can support us at https://www.patreon.com/nevertoosmall

Located in the bustling Seo-cho district of Seoul, the aptly named Seoul Seocho Studio was meticulously transformed by designer Pil Jung from Korean architectural firm Mies & Louis. The biggest change being the addition of a single custom built floor-to-ceiling storage piece that stretches from one end of the studio to the other and containing all the studio’s storage including laundry facilities, a styler, an entertainment unit as well as an office. Two sliding doors, one made from vibration finish stainless steel and one from slatted walnut inspired by the traditional Korean Gan-Sal doors, cover the entertainment unit and can be moved along the length of the storage unit. The Gan-sal door theme continues into the bedroom where a slatted walnut partition divides the bedroom from the living area whilst still allowing light and air to flow through. Through careful design Jung has created a unique inner city sanctuary for his client.

#smallapartment #architecture #interiordesign

Music:
Rooms by We Dream of Eden
Heavy Clouds Drawn Back by Be Still The Earth

Produced by New Mac Video Agency
Creator: Colin Chee
Director/Camera Operator: Jun Michael Park
Producer: Lindsay Barnard
Editor: Gilda Jones & Jess Ruasol

source

Save This Post

No account yet? Register