"We're sharing the house with the studio" – Carl Turner on Slip House



See more architecture and design movies on Dezeen: http://www.dezeen.com/features/movies/

In this movie by film studio Stephenson/Bishop, architect Carl Turner describes the importance of flexibility in the London house he designed for himself and his partner, which last night was awarded the RIBA Manser Medal 2013 for the best new house in the UK.

Located in Brixton, south London, Slip House is a three-storey residence with walls made from planks of translucent glass and staggered upper floors that cantilever towards the street.

The house features a spacious ground floor that is currently used by Carl Turner as a studio for his architectural practice.

“The house is really flexible,” he explains. “We’ve got this amazing space on the ground floor that we’re currently using as our office and studio space, but the idea is that if we move out of there, we can use the whole space as a house again.”

See the full article on Deezen:

“We’re sharing the house with the studio” – Carl Turner on Slip House



source

UCsWG9ANbrmgR0z-eFk_A3YQ

RECOMMENDED

Send this to a friend