Tracks Architectes design kindergarten in France as a run of pitched forms



Located in Perthes, France, a long run of timber-clad gabled forms designed by Paris-based Tracks Architectes is the home for a new kindergarten, “La Ruche”, or “The Beehive”.

The new buildings are located in the historic village of Perthes-en-Gatinais, part of the Gatinais Regional Natural Park or PNRGF. As a result, the project had high environmental ambitions from the outset, and construction was completed in 10 months to minimise disturbance.

Given their bucolic surroundings, the school buildings have been designed to be as visually generous as possible, looking out to a small wooded promenade to the north and an educational garden space to the south.

Read more on Dezeen: https://www.dezeen.com/?p=1336808

WATCH NEXT: Shigeru Ban proposes trio of pyramids for Kentucky Owl whiskey distillery – https://youtu.be/mhJMxMm0U5c

Subscribe to our YouTube channel for the latest architecture and design movies: http://bit.ly/1tcULvh

Like Dezeen on Facebook: https://www.facebook.com/dezeen/
Follow Dezeen on Twitter: https://twitter.com/Dezeen/
Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/dezeen/
Check out our Pinterest: https://uk.pinterest.com/dezeen/

source

UCsWG9ANbrmgR0z-eFk_A3YQ

Save This Post

No account yet? Register