Squire and Partners uses mass timber to add co-working facility to its London office



Architecture studio Squire and Partners has added a co-working facility to its own London office, in a new building framed by cross-laminated timber.

The Department Store Studios is a five-storey building offering flexible workspace along with facilities that include a movie screening room, a bar and a restaurant.

It adjoins the former Bon Marche department store in Brixton, a previously abandoned building that Squire and Partners converted into its own workspace back in 2017.

Read more on Dezeen: https://www.dezeen.com/?p=1700373

WATCH NEXT: Waugh Thistleton designs CLT office block for Storey – https://youtu.be/RT2l0ph1L7w

Subscribe to our YouTube channel for the latest architecture and design movies: http://bit.ly/1tcULvh​

Like Dezeen on Facebook: https://www.facebook.com/dezeen/​
Follow Dezeen on Twitter: https://twitter.com/Dezeen/​
Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/dezeen/​
Check out our Pinterest: https://uk.pinterest.com/dezeen/

source

UCsWG9ANbrmgR0z-eFk_A3YQ

Save This Post

No account yet? Register