Chapel of Sound in China is given a "science-fiction vibe" in new video



An otherwordly character explores the Chapel of Sound, a rock-like concert hall designed by Chinese studio Open Architecture, in this video informed by science fiction.

Nestled in a valley next to the ruins of the Great Wall of China outside Beijing, the project was completed in November last year.

“When I first saw the building, I immediately felt this is something from out of this planet,” Xia Zhi, the creator of the video, told Dezeen. “So I created the video with a science-fiction vibe, like the film of Prometheus.”

Read more on Dezeen: https://www.dezeen.com/?p=1829076

WATCH NEXT: World’s longest glass-bottomed bridge opens in China – https://youtu.be/l9Ry2Z7Kg3g

Subscribe to our YouTube channel for the latest architecture and design movies: http://bit.ly/1tcULvh​

Like Dezeen on Facebook: https://www.facebook.com/dezeen/​
Follow Dezeen on Twitter: https://twitter.com/Dezeen/​
Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/dezeen/​
Check out our Pinterest: https://uk.pinterest.com/dezeen/

source

UCsWG9ANbrmgR0z-eFk_A3YQ

Save This Post

No account yet? Register