Approach Design covers Hangzhou convention centre with a sports park



Chinese architects Approach Design concealed a new hall for the Hangzhou Cloud Town Exhibition Centre with a green roof complete with running track and sports courts.

Having originally designed a large latticed structure for the first stage of the convention centre in 2015, demands for more space led to the development of a second, adjacent building.

Beijing practice Approach Design decided to take a different approach for the new hall, rather than simply build an extension to the original convention centre.

“Just when everyone expected an even larger, iconic building, we designed it as a park,” said the studio.

Read more on Dezeen: https://www.dezeen.com/?p=1346388

WATCH NEXT: Michelle Ho proposes retrofitting housing estates to densify cities | Architecture | Dezeen – https://youtu.be/Y2gwoB4Ii8U

Subscribe to our YouTube channel for the latest architecture and design movies: http://bit.ly/1tcULvh

Like Dezeen on Facebook: https://www.facebook.com/dezeen/
Follow Dezeen on Twitter: https://twitter.com/Dezeen/
Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/dezeen/
Check out our Pinterest: https://uk.pinterest.com/dezeen/

source