A Warehouse Loft Converted Into a Subtle Minimalist Interior

When Tonny and Cheng bought their warehouse loft house, they saw it as a blank canvas. Originally it was dark and didn’t feel spacious, so they enlisted their friend and architect, Wilson Tang of Sonelo Architects to help transform the home.

Through re-working the layout and material palette, they now have a light and bright minimalist home that they are excited to come home to.

Website article with photographs and the floor plan;
https://thedesignemotive.com/episodes/homes/theresa-st-residence-sonelo-architects

Sonelo Architects
https://www.sonelo.com.au/
https://www.instagram.com/sonelo_architects

Join The Design Emotive newsletter to have new episodes delivered straight to your inbox;
https://www.thedesignemotive.com/mailing-list

The Design Emotive
https://www.thedesignemotive.com
https://www.instagram.com/thedesignemotive

For business inquires, advertising, sponsorship, etc, visit https://www.thedesignemotive.com/advertise

Produced by The Design Emotive
Filmed and Edited by The Design Emotive / Anthony Richardson

Music from YouTube Audio Library

#Minimalist #InteriorDesign #HouseTour #HomeTour

source

Save This Post

No account yet? Register