Serious Games: Kültürel Miras Odaklı Oyunlar



DigitalFUTURES Turkish Talk: Serious Games: Kültürel Miras Odaklı Oyunlar

3 Aralık @ 11:00am EDT / 5:00pm CET / 7:00pm Türkiye

Ciddi Oyunlar (Serious Games), tarihi ve mekansal ortamların bilgisini daha etkili ve etkileşimli bir şekilde aktarmada kullanılır. Bu sayede içerik yazılı ortamlara kıyasla kullanıcıların ilgisini daha fazla çeker ve bu da öğrenmeyi kolaylaştırır. Bu konuşmada, oyunun tasarımı, uygulanması ve test edilmesi üzerinden kültürel mirasın korunmasında oyunların etkisi üzerinde konuşulacaktır.

Moderator: Zeynep Ozge Yalcin

Language: Turkish
Live streaming on YouTube and BiliBili. Link in bio

Speakers:

Özgün Balaban

Sepehr Vaez Afshar

Sarvin Eshaghi

Digital Caravanserais

source

Save This Post

No account yet? Register